Skip to main content

En seniortilværelse å glede seg til

Helgetun er et boligprosjekt som henvender seg til deg som ønsker en aktiv, sosial og meningsfull pensjonisttilværelse. Vi synes nemlig at det skal være kjekt å bli gammel!

Nordmenn lever stadig lenger, og de aller fleste av oss kan se frem til et langt og godt liv etter oppnådd pensjonsalder. Derfor er det er et stort paradoks at mange mennesker kjeder seg og føler seg ensomme og unyttige som pensjonister.

På Helgetun får du utløp for kreativitet og engasjement på flere områder. Du bor i et fellesskap der beboerne tar vare på hverandre og der det er trygt å bli gammel. Samtidig får du mulighet til å bidra i driften av Eplekarten Barnehage, du kan være med og arbeide på gården med dyrene, eller du kan være støttekontakt for en av beboerne på Helgeseter. Her er det mange muligheter for den som vil og kan! Valget er ditt og alt er frivillig.

Har du grønne fingre?

På Helgetun har du muligheten til å dyrke både planter og blomster. Kanskje du vil anlegge din egen urtehage?

Pust ut – grip dagen

Selv om det er mye å ta seg til på Helgetun, kan man også velge å bare nyte dagen. Prate med naboer, ta seg en tur i nærområdet, hilse på sauene som går på beite … det viktige er å gjøre det man trives med.